Εστιατόριο Mira Mare

Εστιατόριο Mira Mare

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι  ένας ευρύχωρος και κομψός χώρος, διακοσμημένος με αποχρώσεις του κόκκινου και του μπορντό και με διακοσμητικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την καθημερινή ζωή του νησιού. Γεύσεις και αρώματα από όλο τον κόσμο σας περιμένουν για να απολαύσετε μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία.

Οι μπουφέδες προσφέρουν υπέροχα πιάτα που ανοίγουν την όρεξη και δεν αφήνουν κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο. Η απόλαυση ξεκινάει από ένα πλούσιο πρωινό και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα στο μπουφέ, ενώ τις απογευματινές ώρες μπορείτε να δοκιμάσετε γεύσεις της διεθνής κουζίνας καθώς και ποικιλία από θεματικές βραδιές, που αντλούν τα θέματά τους από την ελληνική, ιταλική, ισπανική και διεθνή κουζίνα. Οι σεφ του Mira Mare αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν μπροστά σας γευστικά πιάτα, που θα σας συνεπάρουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι.

Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου ή στην ευρύχωρη ταράτσα αγναντεύοντας τη θάλασσα. Το εξυπηρετικό προσωπικό μας θα σας σερβίρει τα ποτά της επιλογής σας.

Το κεντρικό εστιατόριο Mira Mare του ξενοδοχείου τύπου all-inclusive Esperos Mare στο Φαληράκι της Ρόδου, προσφέρει πλούσιο μπουφέ αμερικάνικου πρωινού, μεσημεριανό και δείπνο.