ΓΑΜΟΙ

Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας στη Ρόδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαμοι & Δεξιωσεις

Γαμοι & Δεξιωσεις

Ονειρεύεστε ένα γάμο στη Ρόδο, το νησί με τα πολλά πρόσωπα και το ειδυλλιακό σκηνικό για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας. Στον όμιλο Esperia  μπορούμε να ετοιμάσουμε και να επιμεληθούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για μια γαμήλια τελετή και μια δεξίωση που όλοι θα ευχαριστηθούν από την αρχή έως το τελευταίο της λεπτό.

Εκκλησάκι Αγίας Σοφίας

Το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα και το Φαληράκι και την άνετη αυλή, χτισμένη ακολουθώντας την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική είναι το ιδανικό σκηνικό για να πραγματοποιηθεί η τελετή του γάμου. Οι καλεσμένοι σάς εύχονται απολαμβάνοντας κοκτέιλ και finger food στην πλακόστρωτη και ευρύχωρη αυλή της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας.

Όσο για τη δεξίωση οι χώροι των ξενοδοχείων Esperos Resorts, αλλά και οι ειδικές αίθουσες «Βεργίνα» , «Castello» και «Αφροδίτη» αποτελούν τις επιλογές σας για να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό που οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν τη μοναδική φιλοξενία και τα λαχταριστά εδέσματα που θα έχουν ετοιμαστεί για αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

 

Στο Castello

Χτισμένο ακολουθώντας πιστά την αρχιτεκτονική των μεσαιωνικών πύργων της παλιάς πόλης της Ρόδου, το Castello είναι μια μοναδική αίθουσα με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αισθητική. Ανάμεσα στα δέντρα των κήπων του Esperos Palace, διαθέτει δικό της ανεξάρτητο εξωτερικό χώρο, και ένα μοναδικό εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, γαμήλια δεξίωση, cocktail party πάντα με τη φροντίδα και την επιμέλεια των ανθρώπων των Esperos Resorts.

Στη "Βεργίνα"

H σύγχρονη αίθουσα «Βεργίνα» μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις που φτάνουν τα 1000 άτομα σ’ έναν άνετο χώρο εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης. Σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά μενού και το σέρβις των ξενοδοχείων Esperos Resorts εδώ μπορείτε να διοργανώσετε αξέχαστες εκδηλώσεις σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με άνετο parking και πολλές δυνατότητες.

Στο Ammades Seaside Restaurant & Bar

Στο Ammades Seaside Restaurant & Bar δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου χώρου για γαμήλιες δεξιώσεις στην παραλία με εξαιρετικές υπηρεσίες, λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις και δυνατότητες προσαρμογής στο δικό σας ιδιαίτερο στιλ. Οι υπεύθυνοι των γαμήλιων δεξιώσεων του Ammades Seaside Restaurant & Bar θα είναι στο πλευρό σας από την πρώτη στιγμή και μαζί θα διοργανώσουμε τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

Ξεκινήστε χορεύοντας τον αγαπημένο σας χορό και γράψτε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας την ιστορία μιας γαμήλιας δεξίωσης που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας, και μαζί θα διοργανώσουμε το γάμο και τη δεξίωση που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πολύ καιρό.
ΚΟΡΥΦΗ
ΚΟΡΥΦΗ