Το πρωτο Ξενοδοχειακο Career Workshop στη Ροδο απο την Esperia Group με τη Hotelier Academy Greece

Το πρωτο Ξενοδοχειακο Career Workshop στη Ροδο απο την Esperia Group με τη Hotelier Academy Greece

Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023

Μεταφορά Ημερομηνίας Διεξαγωγής του πρώτου Ξενοδοχειακού Career Workshop στη Ρόδο από την Esperia Group, σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών συνθηκών η ημερομηνία διεξαγωγής του Ξενοδοχειακού Career Workshop μεταφέρεται για την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.
Η δήλωση συμμετοχής όσων έχουν ήδη δηλώσει, εξακολουθεί να ισχύει για τη νέα ημερομηνία.

 

Η Esperia Group διοργανώνει μια πρωτότυπη Ημέρα Καριέρας, ανοιχτή για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού στη Ρόδο, προσκαλώντας τους εκπαιδευτές της Hotelier Academy για ένα διαδραστικό, ολοήμερο εκπαιδευτικό workshop σχετικά με τη Διαχείριση Παραπόνων, τις F&B διαδικασίες αλλά και το Housekeeping.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Verghina, έναντι του Esperos Palace Hotel, διοργανώνεται το πρώτο Εκπαιδευτικό Career Workshop από τα ξενοδοχεία της Esperia Group, σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του ομίλου, αλλά και να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα ολοήμερο εκπαιδευτικό workshop για σημαντικά ξενοδοχειακά θέματα.

Το εκπαιδευτικό workshop, το οποίο θα διεξάγουν οι εκπαιδευτές της Hotelier Academy, χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές θεματικές σχετικά με τη Διαχείριση Παραπόνων, το F&B και το Housekeeping, ενώ θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, με συντονισμό από τον Νίκο Σ.Μοράντη αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Μεταξύ των ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτές για προσωπικές απορίες, ενώ θα λάβουν και ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκπαιδευτικής ημερίδας.

Το πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Career Workshop της Esperia Group περιλαμβάνει τα εξής σεμινάρια:

11:00 - Διαχείριση Παραπόνων στις Θέσεις Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Πελατών – Instructor: Ελευθερία Μάντζαρη
13:30 - Βασικοί Κανόνες Συμπεριφοράς και Εικόνας της Housekeeping Ομάδας – Instructor: Ζωή Κόσσυφα
16:00 - Βασική Εκπαίδευση Σερβιτόρων και Μέθοδοι για Upselling – Instructor: Ιωάννης Κουφός

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στο ακόλουθο link:

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας της Esperia Group και το Ξενοδοχειακό Career Workshop σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +6973554455 ή στο communications@esperiagroup.gr.